Informatie

Sportmassage is een uitstekende aanvulling op sporten en bewegen. Sportmassage kan zowel stimulerend als ontspannen werken en is de manier om  na een inspanning het herstel van de spieren te bevorderen.
 

Rendement

Er zijn genoeg producten te verkrijgen die verlichting geven na een inspanning. Ik ben er echter van overtuigd dat dat niet voldoende is... Na een inspanning is een massage aan te bevelen. Spieren zijn na een inspanning vermoeid door de afvalstoffen die tijdens het sporten geproduceerd zijn. Door de massage worden de afvalstoffen sneller afgevoerd en herstellen de spieren beter, daardoor zal het rendement van training en herstel ook groter worden..

Voor wie?

Voor iedereen.... Ook voor mensen die niet sporten hebben veel baat bij massage. Door bijvoorbeeld veel zitten en/of werken in dezelfde houding, kunnen ook spierklachten ontstaan. (éénzijdige belasting) Deze klachten zitten meestal in de nek, rug en schouders. Maar ook door stress kunnen klachten ontstaan. Door een massage ontspannen de spieren, hetgeen verlichtend werkt en verder leed kan worden voorkomen.

Voorkomen is beter als genezen

Je spieren preventief laten masseren vermindert de kans op blessures.
Veel blessureleed kunt u dus vooraf voorkomen. Mede door een regelmatige behandeling is een beginnende blessure snel te herkennen. Voorkomen is beter..........

Hoe vaak?

Per situatie is dat verschillend. Welke blessure, trainingsfrequentie ,beschikbare tijd enz....
Ik zal in overleg met u een behandelschema opmaken. Het gaat er om dat u zich zo snel mogelijk weer vrij , los van blessures , kan bewegen.

Afspraak maken

De massagepraktijk werkt op afspraak en is dagelijks te bereiken via: 06-30 48 98 03
Mocht ik niet in de gelegenheid zijn om mijn telefoon te beantwoorden spreek dan mijn voicemail in en ik bel u terug.

  Hans Laanstra sportmassage & coaching
Stoepveldsingel 33
9403 SM ASSEN
hala1967@live.nl
06-30 48 98 03